Onze gegevens

  • Onze merken

    Simply B A-merken

Webdesign

Wat vindt u eigenlijk belangrijk bij een goed website ontwerp?

Belangrijk is dat u zich als bedrijf of individu op een manier presenteert die bij u past, en dat uw site een prettige maar professionele uitstraling heeft.

Uw website is immers uw gezicht naar buiten toe, en tegenwoordig loopt een groot deel van de interactie van uw bedrijf via uw website.
Bij een website gaat het meteen om de eerste indruk. Is deze indruk niet goed verlaat men zonder pardon uw website.

In de hedendaagse interactieve wereld moet uw website opvallen, maar toch practisch en overzichtelijk zijn. Belangrijk is dan dat uw bezoekers niet lang hoeven te wachten voor uw site geladen is en biedt wat de bezoeker verwacht.

Uw eigen e-mailadressen

Bij Simply B is het mogelijk om bij uw website meerdere e-mailadressen te registreren eindigend op uw website adres zoals info@voorbeeld.nl of verkoop@voorbeeld.nl dit is geheel kostenloos bij het registreren van een domeinnaam en maximaal is het mogelijk 25 e-mailadressen aan uw website te koppelen.

Websites op maat

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (u) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen.
De punten die onze aandacht hebben:
  • Een eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
  • Intuïtieve navigatie;
  • Snelheid;
  • Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid;
  • Zoekmachine optimalisatie.
Om te zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.

Zelf websites beheren

Simply B bied u een zeer gemakkelijke service!
wanneer u zelf graag een website zou bijhouden bieden wij u ons CMS systeem. CMS staat voor Content Management Systeem.
Dit houd in dat achter de ontworpen website een programma te vinden is waarmee u zelf uw website kunt beheren, updaten en aanpassen naar uw eigen wensen.

Prijzen


Het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van een website is een tijdrovend proces.
De prijs van een website word voornamelijk bepaald door de hoeveelheid pagina's en grafische details (zoals bijvoorbeeld foto's, animaties etc.) en de achterliggende technieken (bijvoorbeeld met of zonder database, html, php, flash, CMS etc.).U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij doen u dan zo spoedig mogelijk een offerte op maat toekomen.

Onderhoud en beheer 

De inhoud van een website is belangrijk. Vernieuwing van de inhoud houdt de site "up to date" en geeft de bezoeker een reden om terug te keren.
Voor het onderhouden en beheren van uw website hebben we flexibele en kostenbesparende oplossingen. vraag naar onze opties.
Standaard worden alle door ons ontwikkelde websites eenmaal aangemeld voor zoekmachine optimalisatie maar wanneer een site in zulke mate veranderd zal de zoekmachine optimalisatie mee genomen worden in het beheer.