Onze gegevens


Computerservice

Heeft u problemen met uw computer? foutmeldingen of werken bepaalde programma's niet meer naar behoren. Is het nodig alles eens opnieuw te installeren, of bent u toe aan een nieuw systeem? Bij ons is alles mogelijk klik op een van onderstaande opties.

Reparatie thuis

Heeft u een virus op uw pc, problemen met andere onderdelen van uw computer. Simply B bied u computer reparatie aan huis (mits mogelijk).
U ziet zelf wat er gebeurt en krijgt uitleg over het euvel.
Het installeren van ingewikkelde programma's? Simply B komt bij u thuis om u een handje te helpen. Of het nu slechts om een kleinigheidje gaat of een heel ingewikkelde klus, wij staan klaar om u weer verder te helpen.

Herinstallatie

U kent het wel uw pc is weer eens zo traag als een slak.
Tijd om eens maatregelen te nemen. Laat Simply B uw pc eens opnieuw installeren, u zult zien dat uw computer weer snel is en geheel up to date word gebracht om nog beter aan uw verwachtingen te voldoen.
Eventueel is uitbreiding van uw systeem ook gelijk te realiseren om uw pc nog sneller te maken. Wij geven hierover graag kostenloos advies!

Upgrade


Is uw systeem wat verouderd of word het eens tijd dat er een frisse wind door heen waait? laat uw pc dan eens geheel up to date brengen en u zult merken dat uw pc weer sneller opstart minder problemen geeft bij het surfen op internet en minder vaak meldingen geeft van spam, virussen of andere ongewenste artikelen op uw computer.

Nieuw systeem


Voldoet uw huidige systeem niet meer? Kapot, of bent u gewoon opzoek naar een nieuw of 2e systeem. Laat het ons weten en wij denken met u mee. Wij kunnen voor u het juiste systeem samen stellen dat voldoet aan al uw wensen en binnen uw budget blijft.
Of u nu graag spellen speelt, films bewerkt of alleen maar wat op het internet surft en e-mailt voor alle opties stellen wij een goedkoop maar kwalitatief hoogstaand product samen.
Laat ons uw wensen weten en wij regelen de rest.
Natuurlijk word alles bij u thuis netjes aangesloten!

Internet aansluiten

Heeft u een nieuwe provider en krijgt u uw computer niet aangesloten op het internet? Wij komen bij u langs en zorgen dat u snel op het internet kunt surfen. Natuurlijk kunt u nog enige tips verwachten om u zo veel mogelijk te kunnen genieten van uw verbinding,
Ook wanneer u al een aansluiting heeft en dit wil uitbreiden met een (draadloos) thuisnetwerk kunnen wij u van dienst zijn.
Overigens is het ook mogelijk dat u kunt inloggen vanaf uw pc op een 2e pc binnen uw netwerk. en een enkele printer voor meerdere pc's kunt gebruiken.
Mail voor onze opties.

Programma's

Bent u op zoek naar een specifiek programma, besturingsprogramma of freeware? Simply B kan het u bieden. Al onze software versies zijn legitiem, uit te breiden en up-to-date. Momenteel is windows 7 nieuw op de markt. wij kunnen u de juiste versie aanbieden inclusief installatie op uw systeem.